ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ

Изберете най-подходящият продукт за вашите нужди!

Уважаеми клиенти,
поръчката на даден продукт може да бъде направена по няколко начина:

Вариант 1 – Директно през системата на сайта, като ще получите обаждане от наша страна за окончателно потвърждение за приемане на поръчката и/или потвърдително писмо по е-майл. По-долу са описани инструкциите за поръчка директно през системата. Препоръчваме на своите клиенти да използват този метод на поръчка, тъй като по този начин се минимизират възможни грешки.

Вариант 2 – Чрез изпращане на заявка на e-mail: yacco_sofia@abv.bg, като ще получите обаждане от наша страна за окончателно потвърждение за приемане на поръчката.

Вариант 3 – С обаждане на телефон: тел: 0888/ 817 132. При поръчката се уточняват всички допълнителни подробности около изпълнение на поръчката.

ПОРЪЧКА ПРЕЗ СИСТЕМАТА

  1. Изберете продукта или продуктите.
  2. Добавете ги последователно в количката с бутон „Купи”. Променете количеството ако е необходимо.
  3. Влезте в меню “Преглед на количката” от горния десен ъгъл.
  4. Когато сте проверили количеството и цена натиснете бутона „Приключване на поръчката” в кошницата.
  5. Ако искате да откажете поръчката, моля натиснете символ Х до изображението на продукта.
  6. Ако искате да се уверите дали сте избрали правилния продукт натиснете връзката от неговото име за повече детайли.
  7. Попълнете задължителните полета отбелязани с * в полето “Адрес за фактуриране”. След попълване на Област и Пощенски код модулът на Спиди ще се обнови и ще позволи попълване на данни.
  8. След като се уверите във верността на данните, моля натиснете бутон “ПОРЪЧВАНЕ”. Ще получите е-майл за потвърждение както и статус на изпълнение на поръчката.

ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКА

След като направите поръчка, ще получите повтърдителен е-майл или наш служител ще се свърже с Вас (в работно време от понеделник до събота на обяд) в рамките на 24 часа. Поръчки, направени извън работното време или в почивен ден се обработват на следващия работен ден.

ДОСТАВКА

За продукти, налични на склад, срокът за доставка е до 2 работни дни. Въпреки това, при направена поръчка до 16:00ч ще направим всичко възможно да бъде изпретена максимално бързо по схемата “от днес за утре” (експресна поръчка, ако населеното място се обслужва). За продукти, които не са налични на склад, срокът за доставка е до 5 работни дни. Ако даден продукт се е изчерпал, просто последният се сваля временно от онлайн магазина.
Доставката включва поръчаните стоки в подходяща опаковка.

Доставката се извършва на територията на всички населени места в Република България с куриерска фирма на посочен от клиента адрес (включително и офиси на СПИДИ).

Куриерската фирма, с която работим е СПИДИ. За клиентите на онлайн магазина, Yacco-София предлага изключителни преференциални цени за транспорт.

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

Доставката се извършва с куриер на територията на България. Цената за доставка на избрания продукт не е включена в общата му цена. Цената за доставка на продуктите е според цените на съответния куриер, които са видими по време на попълване данните за доставка. Цената за доставка се плаща при приемане на стоката.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Стоките се заплащат в български лева в брой при доставка с наложен платеж.

РЕКЛАМАЦИЯ

При доставка можете да се откажете от стоката, в случаите когато:

• доставената стока явно не съответства на заявената и това може да се установи чрез обикновения й преглед;

• при транспортирането на стоката, тя е била повредена.

• при фабричен дефект на продукта